BIJONS kado wie zijn wij

Bedankt voor het bezoeken van onze site en wellicht al de winkel.

Het  bijtje in het logo staat voor het feit,..geen bijen geen leven, met bijen een toekomst.

null

Wij (Fred en Nanda) wilden altijd al een winkel, toen de kans zich voor deed hebben we gekozen om een winkel te starten met diverse thema’s. Bunzlau Castle serviezen, Klankschalen en zilveren sieraden met mineralen/edelstenen vormen echter de vaste basis.

Klankschalen zijn mijn  passie en daar hebben we een speciale ruimte voor ingericht in onze middeleeuwse kelder.

Na jaren gewerkt te hebben voor diverse bedrijven, wilde we beide wat anders, iets waar we zelf onze energie in kwijt kunnen, iets waar mensen blij van kunnen worden, iets waar we zelf blij van worden.

Soms krijgt je leven een wending waardoor er kansen ontstaan, je laat ze voorbij gaan of je pakt je kans.

Dat laatste hebben we gedaan. Toen de mogelijkheid kwam om op een hele mooie locatie in het toeristische Hanzestadje Doesburg een winkelruimte te huren hebben we niet lang getwijfeld, maar de kans gegrepen om onze droom werkelijkheid te laten worden.

Doesburg is een stad met veel plannen, de gemeente en verenigingen zijn erg actief om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u en de toerist.

Er is dus voldoende reuring, vernieuwing en support,  de perfecte plaats om van ons winkelconcept een succes te kunnen maken.

Ook al is er een krimp in onze branche, soms wilt u de producten die u koopt gewoon zien, voelen en ruiken, soms wil je gewoon iemand die wat uitlegt en tijd voor je heeft, soms wil je het geld retour krijgen als het toch niet was wat u had gehoopt…. soms….., nou wij doen niet moeilijk.

Onze winkel was al tientallen jaren een kledingwinkel. Nu is het een kadowinkel in de ruimste zin van het woord met o.a Servies/ Keramiek, Klankschalen en Spirituele zaken  waar een ieder wel wat van zijn gading kan vinden.Een middeleeuwse kelder maakt het winkeltje af, het schemerlicht, de muziek en de uitgestalde spirituele zaken (o.a klankschalen) geven  een bijzondere sfeer.

Wij gaan er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Van spiritualiteiten tot kadoos, van servies tot sleutelhanger, van zoutlamp tot een mooi boek.

Wat we niet in huis  hebben kunnen we voor u bestellen en zo nodig opsturen.

null

Graag tot ziens BIJONS in Doesburg.

Fred de Brouwer

Geef een reactie