Bunzlau Castle

Bunzlau Castle keramiek wordt gevormd uit witte klei van de hoogste kwaliteit. Elk stuk servies wordt tweemaal gebakken op een temperatuur van meer dan 1250 graden Celsius, waardoor het zo hard als steen wordt. Dit intensieve bakproces zorgt voor zeer duurzaam aardewerk en is daardoor geschikt voor gebruik in de oven, magnetron en vaatwasser. Laat het aardewerk echter nooit in contact komen met open vuur en zet het niet direct uit de vriezer in de voorverwarmde oven.De speciaal opgeleide kunstenaars gebruiken lood- en cadmiumvrije kleurstoffen en glazuren en brengen met behulp van natuurlijke zee sponzen de patronen en ontwerpen op de serviezen aan

Bunzlau Castle producten hebben altijd een pure “look & feel” en zijn jarenlang te gebruiken. We proberen een bepaalde samenhang tussen de producten te creëren, zodat ze een familie van elkaar worden. Vele liefhebbers zijn gaandeweg de Bunzlau Castle producten gaan verzamelen.

Zij beleven dagelijks plezier aan de toepassing van de vele voorwerpen in de keuken, op tafel en natuurlijk buiten op het terras. Zij hebben ontdekt dat de producten van Bunzlau Castle heel goed samengaan met de hedendaagse wensen als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit, authenticiteit en gebruikersgemak.